Ceramic Skin Saviour Moisturizer Gel
Hydrate, Revive, & Strengthen your Skin Barrier!
Rp 169.000
Color
25 ml
50 ml Big Size
5 ml

Ceramic Skin Saviour Moisturizer Gel

 

HYDRATE, REVIVE, STRENGTHEN, AND GET YOUR #CERAMICSKIN!

Pelembab gel dengan 9 bahan Powerful Clean Supercharged yang terbukti secara klinis mampu menghidrasi, menyegarkan, serta memperkuat kulit. Diperkaya dengan Hydrolyzed Marine Collagen, yang merupakan Kolagen tipe #1 dari semua jenis kolagen lainnya. Hydrolyzed Marine Collagen dapat menyerap 1,5x lebih cepat & lebih mudah dibandingkan jenis kolagen lainnya. Rasakan sensasi 24 jam kelembaban untuk dapatkan kembali kulit barrier yang sehat & awet muda.

#MySkinSaviour

 

QUICK FACTS: 
  • 24HR Moisture Lock Certified
  • EWG & Clean Ingredients
  • Reef Safe Verified
  • Non Comedogenic & Hypoallergenic Certified
  • Suitable from 13 y/o & Pregnant mom Friendly
  • Dermatologically Tested
  • BPOM Certified

 

NA18200108223

HOW TO USE: 

  1. Take out enough product from the container to apply it all over the face & neck
  2. Make sure your hand is clean before pat onto a cleansed face & let the skin absorbs
  3. Can be used every day (day & night)


What's CERAMIC SKIN Finish mean?

Ceramic skin finish is your skin but healthier, not too dry, not too over-glow, just right! Amount of healthier version of your skin. 

 

Is it suitable for daily use?

Yup! It is suitable for daily use, even day and night. BUT it is NOT recommended for those who have fish allergies to use this product. If you still wany to try, you can do a patch test in the ear area first.

 

What is the pH of Ceramic Skin Saviour?

Ceramic Skin Saviour's stability ia at pH 5.5 (normal skin), and the acidity level is neutral. So it's suitable even on sensitive skin.

 

Can I use it for my oily skin?

Yes. Ceramic Skin Saviour hepls control your oily skin and keep your skin hydrated.

 

Are Somethinc products already HALAL certified and already registered with BPOM?

Yes, Somethinc products already registered with BPOM and received a Halal certificate from MUI.

 

Is this product suitable for pregnant women/breastfeeding moms?

We have formulated the ingredients that already received BPOM standard approval. But considering that pregnant women sometimes have allergies to certain things & hormonal changes, it's better to consult the ingredients in your skincare products to an obstetrician.

 

I am a teenager, can I use this?

Yes, but we recommend this Moisturizer Gel for 13 years old and up.

 

Is there any fragrance in this Moisturizer ingredients?

No.

 

Is it environmental friendly?

Yes. Hydrolyzed Marine Collagen made from fish (skin, scales & sometimes fish bones) helps reduce environmental pollution and provides a superior and beneficial source of collagen protein.

 

Steven Wargatjie Sensitive, Light
01 Dec 2021
BEST GIFT!
Kata pacar saya ini bagus banget, cocok banget buat dia! Bikin hubungan saya makin awet nih. Thanks Somethinc!
Noralia claudea Oily, Medium Deep
18 Oct 2021
MOISTURIZER TERBAIK SEJAGAD RAYA
OMGGGG AKU UDAH REPURCASE MOUISTURIZER INI UDAH BERKALI KALI, SAMPE LUPA UDAH TEMPAT YANG KEBERAPA. kulit aku oily tapi dia ga ngebuat kulit aku yang berminyak gimana gitu habis dipakai ???? kulit aku jadi kenyal terus ini moisturizer nya gampang banget nyerep kekulit ???????? sesuka itu deh pokoknya ????????????
Stella Nathalia Dry, Medium Deep
08 Oct 2021
Best Moisturizer
Moisturizer yg cepat menyerap dan cocok untuk pagi dan malam tanpa bikin muka berminyak
Vivi Novia Septri Oily, Medium Deep
15 Jul 2021
Moisturizer kecintaan
Suka bangett, bikin lembab tapi gak yang berat gitu. Make up juga lebih nempel setelah pakai pelembab ini
Caesharia Apriwanti Combination, Medium Deep
16 Jun 2021
Ceramic Skin Saviour
Bikin kulit jadi lembab, halus. teksturnya gel dan gampang meresap. apalagi kalau dipake malam besok paginya kulit tetap lembab, suka suka ... : )
Your Bag (0)


Your bag is empty
Spent at least Rp 150.000 and get FREE SHIPPING