BAKUCHIOL Skinpair Oil Serum
Natural Alternative for Antioxidant & Anti-Aging
Rp 89.000
Size
20ml
5 ml
BAKUCHIOL Skinpair Oil Serum
 
 
ANTIOXIDANT, BARRIER & ACNE TREATMENT ALTERNATIVES
A Natural + Vegan Alternative to Retinol that has Potent Antioxidant properties, anti-inflammatory, Acne Care, Stimulate Collagen, Improve Skin texture, with minimal side effects than retinol. Bakuchiol works to increase cell turnover, restore skin elasticity + collagen production & age delay since now. Combined with salycilic acid that helps reduce acnes and help to get smooth, glowing and healthy skin. Suitable for beginners, sensitive and acne-prone skin.
 
 
QUICK FACTS:
  • Bakuchiol is Alternative to Retinol for antioxidant & anti-aging agent that is milder & more suitable for those who are intolerable towards Retinol 0.5%
  • Salicylic Acid was used to treat acnes & bumpy skin
  • The combination of Bakuchiol + Salicylic Acid in this serum will gives you a glowing & healthy look with smoothened skin texture
  • Reduce acnes Treat acne & bumpy skin Suitable for senstive, oily and acne-prone skin
  • Photostable (safe to use in the morning) Teen & Pregnant mom friendly
  • BPOM Certified
NA18202000303 
 

HOW TO USE:

  1. Apply 3-5 drops of serum into your palm.
  2. Lightly press your palms onto your cleansed face and pat the serum in outwards and upwards motions until it is fully applied to your face and neck.
  3. Wait for 1-3 minutes for the product to fully absorb. Can be used every day (night & day).

 

 

What's difference between Retinol and Bakuchiol?
Bakuchiol is a natural + vegan alternative to retinol who has a potent antioxidant roperties, anti-inflammatory, acne care, stimulate collagen, improve skin texture, with minimal side effects than retinol.

 

Is Bakuchiol Really Effective Enough to Be a ‘Natural Retinol Alternative’?
Bakuchiol has been proven to have the same collagen-regulating and gene-modifying properties as retinol.

 

What are the benefits of using Bakuchiol Skinpair Oil Serum?
It’s been to improve skin brightness, sort uneven skin tone, up plumpness, minimise enlarged pores, boost firmness, smooth out texture and lessen fine lines.

 

When should use Bakuchiol Skinpair Oil Serum?
You can use Bakuchiol Skinpair Oil Serum since 11 years old.

 

When is the best time to use Bakuchiol Skinpair Oil Serum?
The best time to use Bakuchiol Skinpair Oil Serum both morning and night

 

Is this product safe for pregnant women/breastfeeding moms?
Yes. Bakuchiol Skinpair Oil Serum has hypoallergenic certification which means safe for pregnant women and teens.



How to use
Use dropper to apply 5-10 drops onto palm.
Pat onto cleaned face and let it be absorbed by skin for 1-3 minutes.
After that, you can use your daily moisturizer.

Skin Result

Riko Riko Combination, Medium Deep
29 Nov 2021
OIL SERUM TERFAV!
Udah pake since pertama kali serum ini launching, aku selalu pake sebelum berangkat kerja karena bisa balance sebumku dengan baik saat pake masker terutama. Jadi gk gatel2 saat pake masker di area pipi, dan pas lepas masker tetep glowing
Noralia claudea Oily, Medium Deep
18 Oct 2021
BIKIN PORI PORI HILANG
aku pakai ini barengan sama serum niacinamide 10%, terus oil serum ini bikin pori poriku mengecil ???? waktu bangun pagi juga kulit ku jadi lembab dan kenyal ???????? bagus banget. walaupun kulit ku oily dia ga bikin tambah oily guys???????? ga ganggu banget pokoknya serum ini diwajhku yang oily. Aku udah repurchase 3x dan will always purchase it ????????????
Karolina Karolina Oily, Medium
22 Aug 2021
Face oil untuk wajah berminyak & berjerawat? YES!!
Sy beli bakuchiol ini sebenarnya utk anak remaja sy yang punya problem jerawat. Jadi anak sy kulitnya berminyak, berjerawat, tapi suka mengeluh kulit terasa kering. .. aneh ya?? Saat produknya sampai, awalnya ragu² karena teksturnya serumnya ternyata oily (jangan² nanti wajah jadi tambah berminyak)... Tapi, ternyata... setelah pemakaian 7 hari (1x di sore/malam hari) anak sy bilang kulit wajah terasa lebih sehat dan tdk terasa ketarik². Dan jerawat pun lebih cepat sembuh. Syukurlah... ternyata bakuchiol OK dan bisa memperbaiki kulit wajah berjerawat.
Amelia Panida Oily, Medium
27 Jul 2021
Amazed
Setelah rutin pake sabi beet serum yg 5% dan dilayer dengan oil serum ini, beruntusan aku langsung hilang kurang dari seminggu dong! Kaget banget karena gak ada purging sama sekali but di awal aku kurang nyaman sama aroma oil serum ini. Lama-lama malah gak kecium apa2 lagi hehe.. Tipe kulitku cenderung oily jadinya cuma pake 1 tetes tiap apply tapi hasilnya cepet banget keliatan di kulit. Thank you somethinc udah bikin aku makin pede sama kulitku lagi!
Wahyu Tri Utami Combination, Medium Deep
20 Jul 2021
love at first try
Produk serum Somethinc pertama yang aku coba dan langsung suka, plus jadi pengen cobain serum2 lainnya. Baru 2x pakai aja milia di bawah mata berkurang, jadi mengecil padahal tadinya lumayan gede. Bayangin kalo udah abis sebotol kayaknya masalah hidupku bakal ikut berkurang juga.
Your Bag (0)


Your bag is empty
Spent at least Rp 150.000 and get FREE SHIPPING