BAKUCHIOL Skinpair Oil Serum
Rp 89.000
42 Reviews
CHOOSE Size:
Sold out! Notify Me When Restock
Details
A Natural + Vegan Alternative to Retinol that has Potent Antioxidant properties, anti-inflammatory, Acne Care, Stimulate Collagen, Improve Skin texture, with minimal side effects than retinol.

(So yes, It's suitable for sensitive skin, Pregnant Women, & Teens too!)

After 12 weeks, Skin Elasticity,& Firmness increase, while your Photoaging, wrinkles & hyperpigmentation decrease.

Bakuchiol is a 100% natural active ingredient obtained from the Babchi (Psoralea corylifolia plant), that has been used in Ayurvedic & Chinese Medicine for centuries. 
Safe for All Skin Types, & even Recommended to those with Oily/Acne-Prone skin due to its Anti-inflammatory, Antioxidants, Antibacterial and Clinically proven Anti-Acne properties.
Bakuchiol works to Increase Cell Turnover, Restore Skin’s Elasticity + Collagen, & Age Delay since now.
 
BENEFIT of SOMETHINC BAKUCHIOL SKINPAIR SERUM:

- Plant-based + Natural Alternative to Retinol

   (Yes! Pregnant women & teens can use this one too!)

- Potent Antioxidant & Anti Aging Properties
- Anti-inflammatory, Reducing Acne(Shoutout to Acne Fighter)
- Photostable (safe to use in the mornings)
Improve Skin's Texture & Elasticity

- Minimal Side Effects than Retinol

- Stimulate Collagen & Cell Turnover production in your skin
 
 
 
NA18202000303 
 
Skin Result
How to Apply

How to use it on its Own:

Apply 5 - 10 drops of serum into your palm. Lightly press your palms onto your cleansed face and pat the serum in outwards and upwards motions until it is fully applied to your face and neck. Wait for 1 - 3 minutes for the product to fully absorb. Can be used every day (night & day).

 

How to use with a whole skincare routine:

After cleansing, apply your facial toner. Then apply 5 - 10 drops of serum. After you’ve waited 1-3 minutes for the serum to absorb, apply Bakuchiol Skinpair Oil serum the same way or mix it with Ceramic Skin Saviour. Then apply Game Changer Eye Gel. For the final step, apply sunscreen to protect your skin from UV rays.

 

How to use for layering:

For maximum results, layer with maximum 3 serums. Layer Bakuchiol Skinpair Oil Serum with Niacinamide Moisture Sabi Beet Serum, Ceramic Skin Saviour, or you can layer it with all of the active ingredients serum.

Ingredients

Helianthus Annuus Seed Oil, Caprylic, Pyrus Malus Seed Oil, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Salicylic Acid, Bakuchiol, Tocopherol

 
FAQ

What's difference between Retinol and Bakuchiol?
Bakuchiol is a natural + vegan alternative to retinol who has a potent antioxidant roperties, anti-inflammatory, acne care, stimulate collagen, improve skin texture, with minimal side effects than retinol.

 

Is Bakuchiol Really Effective Enough to Be a ‘Natural Retinol Alternative’?
Bakuchiol has been proven to have the same collagen-regulating and gene-modifying properties as retinol.

 

What are the benefits of using Bakuchiol Skinpair Oil Serum?
It’s been to improve skin brightness, sort uneven skin tone, up plumpness, minimise enlarged pores, boost firmness, smooth out texture and lessen fine lines.

 

When should use Bakuchiol Skinpair Oil Serum?
You can use Bakuchiol Skinpair Oil Serum since 11 years old.

 

When is the best time to use Bakuchiol Skinpair Oil Serum?
The best time to use Bakuchiol Skinpair Oil Serum both morning and night

 

Is this product safe for pregnant women/breastfeeding moms?
Yes. Bakuchiol Skinpair Oil Serum has hypoallergenic certification which means safe for pregnant women and teens.



How to use
Use dropper to apply 5-10 drops onto palm.
Pat onto cleaned face and let it be absorbed by skin for 1-3 minutes.
After that, you can use your daily moisturizer.

4.9
Write a Review
Karolina Karolina
22/08/2021
Skin Type
Oily
Skin Tone
Light Medium
Face oil untuk wajah berminyak & berjerawat? YES!!
Sy beli bakuchiol ini sebenarnya utk anak remaja sy yang punya problem jerawat. Jadi anak sy kulitnya berminyak, berjerawat, tapi suka mengeluh kulit terasa kering. .. aneh ya?? Saat produknya sampai, awalnya ragu² karena teksturnya serumnya ternyata oily (jangan² nanti wajah jadi tambah berminyak)... Tapi, ternyata... setelah pemakaian 7 hari (1x di sore/malam hari) anak sy bilang kulit wajah terasa lebih sehat dan tdk terasa ketarik². Dan jerawat pun lebih cepat sembuh. Syukurlah... ternyata bakuchiol OK dan bisa memperbaiki kulit wajah berjerawat.
Recommends this product
Amelia Panida
27/07/2021
Skin Type
Oily
Skin Tone
Light Medium
Amazed
Setelah rutin pake sabi beet serum yg 5% dan dilayer dengan oil serum ini, beruntusan aku langsung hilang kurang dari seminggu dong! Kaget banget karena gak ada purging sama sekali but di awal aku kurang nyaman sama aroma oil serum ini. Lama-lama malah gak kecium apa2 lagi hehe.. Tipe kulitku cenderung oily jadinya cuma pake 1 tetes tiap apply tapi hasilnya cepet banget keliatan di kulit. Thank you somethinc udah bikin aku makin pede sama kulitku lagi!
Recommends this product
Wahyu Tri Utami
20/07/2021
Skin Type
Combination
Skin Tone
Medium
love at first try
Produk serum Somethinc pertama yang aku coba dan langsung suka, plus jadi pengen cobain serum2 lainnya. Baru 2x pakai aja milia di bawah mata berkurang, jadi mengecil padahal tadinya lumayan gede. Bayangin kalo udah abis sebotol kayaknya masalah hidupku bakal ikut berkurang juga.
Recommends this product
Gina Fauziah
11/07/2021
Skin Type
Sensitive
Skin Tone
Medium
BAKUCHIOL Skinpair Oil Serum
Bruntusan d wajahku perlahan-lahan ilang dong. Sekeren itu emang ini produk.
Recommends this product
dea athaya
29/06/2021
Skin Type
Oily
Skin Tone
Light Medium
loml????????
pake ini + serum barrier bikin beruntusan hempas dan hilang , my skin becomes better and smoother too! , sumpah gabisa berkata kata lagi sama bakuchiol ini , ???????????? buat kalian yang punya bruntusan and jerawat I recommend you to try sih! , also it makes my skinn glow and much healthier ????????
Recommends this product
Account
Your Bag
0


Your shopping bag is feeling empty.
Only you can help change that—shop now!

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping