5% Niacinamide + Moisture Sabi Beet Serum
Say Goodbye to Dull & Tired Skin, Hello Glowing Skin!
Rp 89.000
Size
20ml (5% Sabi)
40ml Big Size (5% Sabi)
5ml (MINI 5%)

5% Niacinamide + Moisture Sabi Beet Max Brightening Serum

 

GET YOUR #BrightBeautifully SKIN IN 4 WEEKS! 

Niacinamide 5% with SABIWHITE x BEET as #1 Brightening Agent. Helps you to achieve a maximum level of crystal bright skin, improve your skin texture, strengthen skin barrier, disguise dark spots & hyperpigmentation on the skin, moisturize, restores suppleness, reduces redness, acne-fighting, & minimizes the appearance of dry/damaged skin. 10% Niacinamide will give you a strong result and suitable for those who is used to Niacinamide. Suitable for sensitive, oily & acne-prone skin.

 

QUICK FACT:

  • SABIWHITE as #1 Brightening Agent!
  • The combination of Niacinamide & Sabiwhite will give Potent Maximum Brightening Result
  • Sabiwhite® is 8x more effective than Hydroquinoc
  • Sabiwhite® is 100x more effective than Licorice
  • Sabiwhite® is clinically tested able to brighten skin without any side effects
  • Hypoallergenic + Non-Comedogenic Certified
  • Sensitive Skin Friendly
  • Pregnant mom & Teenagers Friendly
  • Dermatologically Tested
  • BPOM Certified

NA18201901839

 

HOW TO USE:

  1. Apply 3-5 drops of serum into your palm
  2. Lightly pat your palms onto your cleaned face
  3. Wait for 1-3 minutes for the product to fully absorb
  4. Can be used every day (night & day)

Is there any fragrance in this serum ingredients?

NO.

 

What's The difference between 5% Sabi & 10% Sabi?

5% is Best for:

  • Beginner.

If you are afraid to try %high dose, you can try from 5%

  • The one who has a low %tolerance with actives ingredients, especially Niacinamide

10% is best for:

  • Pro. The one who really understand what kind of actives their skin needs

  • The one who need %higher actives into their skincare routine

  • The one who has high tolerance with %actives



What is the pH of Somethinc Niacinamide + Moisture Sabi Beet Brightening Serum?

pH +-6

 

Are there any ingredients that should be avoided when using Niacinamide + Moisture Sabi Beet Brightening Serum?

It is better to avoid AHA BHA when using this, because they have different acidity levels & there is a possibility not compatible each other.

However, if there is an AHA BHA & niacinamide 1 product, then the product is safe to use because the pH has been adjusted & our RND put a stabilizer so that their functions compatible with each other.

 

When I should use  Niacinamide + Moisture Sabi Beet Brightening Serum in my skincare routine?

Ideally, this would be twice a day and always after cleanser, toner, & then you can use this Niacinamide + Moisture Sabi Beet Brightening Serum.

You can use this serum up to 3 layers.

 

Is it safe for everyday use?

Yes.  SOMETHINC Niacinamide + Moisture Sabi Beet Brightening Serum is safe to use for everyday, everytime <3

 

Can I use Niacinamide + Moisture Sabi Beet Brightening Serum for my dry skin?

Of course, you can! It contains Beet & Vitamin E that helps to moisturize and smooth the skin

 

Are somethinc products already HALAL certified and already registered to BPOM?

Yes, Somethinc products already registered to BPOM and received a Halal certificate from MUI.

 

Is this product safe for pregnant women/breastfeeding moms?

The ingredients that we have formulated already received BPOM standard approval, so our products are safe for daily use. But considering that pregnant women sometimes have allergies to certain things & hormonal changes, it's better to consult the ingredients in your skincare products to an obstetrician.

 

I am a teenager, can I use this?

yes, but we recommend this serum from 13years old & up.

Otherwise, you can try Somethinc Bakuchiol Skinpair oil serum if you are 11 years old <3

Skin Result

Rafidhia Hendarjat Combination, Medium Deep
20 Nov 2021
Holy Grail Serum
Bener-bener ngga nyangka efek dari 5% Niacinamide + Moisture Sabi Beet Serum bakal sedahsyat ini di kulit wajahku. Texture wise, serum ini tipe yang cukup thick tapi dengan daya serap yang luar biasa bikin nyaman. Tipe kulit wajahku combination to oily dan cukup sensitive, dan skin concerns aku sebelumnya hyperpigmentation dan large pores. Waktu pemakaian baru setengah botol efeknya udah bener-bener keliatan, terutama untuk shrink large pores dan bikin kulit lembab (yg juga bikin produksi minyak berkurang drastis). Sekarang aku udah botol ke-4 and I can confidently say that I am whipped with this serum ??????
Zulfa Nadiyah Azizah Combination, Medium Deep
25 Sep 2021
Perfect serum
Aku combo niacinamide ini sama supple power & bakuchiol tiap hari. Selain bekas jerawat cepet memudar, muka jadi lembap terus, berminyak juga jadi berkurang. Agak nyesel baru pake somethinc beberapa bulan ini karena baru tau racun dari temen hihi
Karolina Karolina Combination, Light Medium
22 Aug 2021
Serum Andalan
Akhirnya nemu juga produk lokal dengan kualitas yg sangat OK. Saya tunggu pemakaian 1 botol dulu untuk benar² kasih review yg jujur. Walaupun dalam pemakaian 1 mg sudah terasa hasilnya. Serum ini betul² menyamarkan noda hitam saya dan memperbaiki tekstur kulit. Bahkan anak remaja saya (oily & berjerawat) saya suruh pakai, dan bekas jerawat nya perlahan tapi pasti mulai menghilang, jerawat juga berkurang. Sebetulnya berawal dari coba². Makanya sy beli dulu yg 5% niacinamide ini. Berikutnya, sy langsung beli yg 10% niacinamide supaya hasilnya bisa lebih maksimal.
Natalia R Combination, Medium Deep
29 Jun 2021
Bagus
Ini cocok di aku soalnya enggak ada efek buruk selama aku pakai. Bikin kulit jadi halus dan memepercepat pemudaran bekas jerawat. Terus yang paling aku suka itu efek nenangin kulitnya, kalo ada redness dia ngebantu bangeeet. Nice one, Somethinc!
Hanna Kusumastuti Sensitive, Medium Deep
17 Jun 2021
Seruk Recommended
Cintaaa bgt sama serum ini, awalnya beli yg 20ml dl buat nyoba lama² beli yg 40ml, udh mau botol ke 6, ampuh bgt ke muka saya yg jerawatan parah sampai sudah membaik ,bekas jerawat pun lama² memudar dan muka menjadi cerah,makasih somethinc telah hadir????
Your Bag (0)


Your bag is empty
Spent at least Rp 150.000 and get FREE SHIPPING